Vrijwilligers

Steun onze vereniging en word vrijwilliger!

De  Hersenletsel Liga is erkend als organisatie voor autonoom vrijwilligerswerk.  Zij dankt haar werking aan de persoonlijke inzet van vrijwilligers.

Je kan op talloze manieren een bijdrage leveren als vrijwilliger en ons verder op weg helpen. Iedereen kan op zijn eigen manier en tempo hulp bieden. Je kiest zelf hoe en wanneer je je wenst in te zetten. Dit kan gaan om bv het helpen creëren van flyers, meehelpen bij acties en bijeenkomsten, hulp aan personen met een persoonlijk assistentiebudget (PAB), telefonische bijstand, vertegenwoordiging op vergaderingen van andere organisaties, deelname aan werkgroepen, enzovoorts.

Wat biedt de Hersenletsel Liga?

·         Informatie

Om je als vrijwilliger vertrouwd te maken met de organisatie engageert de Hersenletsel Liga zich ertoe om jou te ondersteunen en om alle informatie te geven die nodig is om je activiteit binnen de Hersenletsel Liga zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren

·         Een vergoeding voor je kosten.

In principe doe je vrijwilligerswerk gratis. Om enige kosten te dekken en als waardering voor zijn inzet kan een vrijwilliger een kostenvergoeding krijgen.

·         Een verzekering

Tijdens  je opdrachten voor de Hersenletsel Liga bent je verzekerd

Wil je meer info?

Bekijk de GIDS voor de vrijwilliger. Daar vind je informatie over het vrijwilligerswerk bij de Hersenletsel Liga. gids voor vrijwilligers

Raadpleeg de website van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk.  www.vrijwilligerswetgeving.be. Daar vind je informatie over vrijwilligerswerk in het algemeen.

HEB JE INTERESSE?   Neem dan contact op via e-mail: info@hersenletselliga.be