Word vrijwilliger

De Hersenletsel Liga is erkend als een organisatie voor autonoom vrijwilligerswerk. We danken onze werking aan de persoonlijke inzet van fantastische vrijwilligers.

Steun onze vereniging en word vrijwilliger!

Je kan op vele manieren een bijdrage leveren als vrijwilliger. Je kiest zelf hoe en wanneer je je wil inzetten: helpen creëren van flyers, meehelpen bij acties en bijeenkomsten, hulp aan personen met een persoonlijk assistentiebudget (PAB), telefonische bijstand, presentaties en getuigenissen op activiteiten van de Hersenletsel Liga, vertegenwoordiging op vergaderingen van andere organisaties, deelname aan werkgroepen en nog veel meer!

Wat biedt de Hersenletsel Liga?

Informatie

Om jou als vrijwilliger vertrouwd te maken met de Hersenletsel Liga, engageren wij ons om jou te ondersteunen en alle mogelijke informatie te geven die nodig is om je activiteit zo goed mogelijk uit te voeren.

Een onkostenvergoeding

In principe doe je vrijwilligerswerk gratis. Om eventuele kosten te dekken en als waardering voor je inzet, kan je als vrijwilliger een onkostenvergoeding krijgen.

Een verzekering

Tijdens  je opdrachten voor de Hersenletsel Liga bent je verzekerd. Daar zorgen we voor!

Wil je meer info?

Gids voor vrijwilligers

Download en lees onze “Gids voor de vrijwilligers“. Daarin vind je alle informatie over het vrijwilligerswerk bij de Hersenletsel Liga.

Steunpunt Vrijwilligerswerk

Raadpleeg de website van het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk. Daar vind je alle informatie over vrijwilligerswerk in het algemeen.

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons via e-mail info@hersenletselliga.be. Wij danken je alvast van harte!

NAH-icon-02

Doe een gift

Voor onze werking zijn we volledig afhankelijk van giften. Een klein gebaar kan grote gevolgen hebben. Alle beetjes helpen om de levenskwaliteit van personen met een niet-aangeboren hersenletsel, hun familie en mantelzorgers te verbeteren.
Payconiq-QR-code-1
Je kan eenvoudig een bijdrage leveren door onze QR code te scannen met Payconiq of je bank app. Je kan ook een gift storten op onze rekening BE88 0013 2923 3941 met als vermelding “GIFT, je volledige naam en je e-mailadres”.

Hartelijk dank!