NAH Congres 10 oktober 2024

De Hersenletsel Liga en Sig zetten hun schouders onder het tweede NAH-congres in Vlaanderen.

Het NAH-congres presenteert de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten over NAH. We mikken op een veelzijdig publiek: professionele zorg- en hulpverleners, maar ook personen met NAH én hun familie. En verder iedereen die bij NAH betrokken is en de beleidsverantwoordelijken.

Wat staat er op het menu? Naast enkele plenaire lezingen is er keuze uit een ruim aanbod parallelle sessies over NAH-gerelateerde thema’s. Sprekers zijn universitaire onderzoekers en experten uit het NAH-werkveld, maar ook personen met NAH en mantelzorgers komen aan het woord. Hun getuigenissen zorgen voor peper en zout.

Verder is er een informatiemarkt, een posterbeurs, veel mogelijkheden tot netwerking en informele ontmoeting en een stille ruimte voor wie zich even wil terugtrekken.

Wanneer?  Donderdag 10 oktober 2024

Waar? BMCC, Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge

Programma en inschrijvenwww.nahcongres.be

Dankzij onze sponsors Ipsen, De Egmonden, Trainm Clinics en Hego Mobile kunnen we personen met NAH, mantelzorgers en hun familieleden een lager tarief aanbieden. (Gelieve dit als professionele hulpverlener te respecteren.)