Lid worden van de Hersenletsel Liga

De Hersenletsel Liga vzw put al haar inkomsten uitsluitend uit giften en lidmaatschapsgelden.

Sluit je als steunend lid aan bij onze vereniging door onderstaande lidmaatschapsaanvraag in te vullen, en door het jaarlijks lidgeld van €25 te storten op onze bankrekening BE88 0013 2923 3941 met de vermelding “Lidgeld + je volledige naam”.

Alle stortingen die we ontvangen in november en december gelden voor een lidmaatschap tot het einde van het volgende jaar.

Een vzw kan lid worden door €100 te storten en een mailtje te sturen naar info@hersenletselliga.be met de gegevens van de vzw en de contactpersoon. Het logo van de vzw komt dan op de website van de Hersenletsel Liga, voorzien van een link naar de website van de vzw.

Hartelijk dank en alvast welkom bij de Hersenletsel Liga!

Formulier voor aanvraag lidmaatschap

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*
Adres:*
DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
NAH-icon-02

Doe een gift

Voor onze werking zijn we volledig afhankelijk van giften. Een klein gebaar kan grote gevolgen hebben. Alle beetjes helpen om de levenskwaliteit van personen met een niet-aangeboren hersenletsel, hun familie en mantelzorgers te verbeteren.
Payconiq-QR-code-1
Je kan eenvoudig een bijdrage leveren door onze QR code te scannen met Payconiq of je bank app. Je kan ook een gift storten op onze rekening BE88 0013 2923 3941 met als vermelding “GIFT, je volledige naam en je e-mailadres”.

Hartelijk dank!