Samenwerkingsverband

West-Vlaanderen

Onze leden

Dankzij het engagement van onze leden kunnen wij SYNAPS 2.0 op de kaart zetten.

Pamele vzw (H. Hart Zorggroep)

Pamele vzw biedt doelgerichte ondersteuning op verschillende domeinen via RTH of PVB. De expertise situeert zich in NAH, neurodegeneratieve aandoeningen en verpleegtechnische zorg.
Bezoek Website

Vzw De Lovie – Poperinge

Bezoek Website

Psychiatrisch Centrum Menen

Bezoek Website

Jan Yperman ziekenhuis – Ieper

Bezoek Website

vzw Uniek – Brugge

Bezoek Website

ONS HUIS BRUGGE

Afdeling de Nieuwe Notelaar van Ons Huis Brugge biedt specifiek ondersteuning aan volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel.
Bezoek Website

GROEP UBUNTU

Groep Ubuntu gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken.
Bezoek Website

SINT-AMANDUS PSYCHIATRISCH CENTRUM

Het Psychiatrisch Centrum bestaat uit een psychiatrisch ziekenhuis, een dag- en nachtkliniek en een psychiatrisch verzorgingstehuis.
Bezoek Website

CAR OVERLEIE

CAR Overleie vzw is een gespecialiseerd centrum dat multidisciplinaire diagnostiek en behandeling aanbiedt aan kinderen met ontwikkelingsstoornissen, aan personen met gehoorstoornissen en aan personen met een NAH.
Bezoek Website

BZIO REVALIDATIECENTRUM

In het revalidatieziekenhuis IMBO kunnen alle patiënten terecht met recente aandoeningen aan het zenuwstelsel of bewegingsstelsel. Een deskundig team staat in voor een eigentijdse en menselijke revalidatie.
Bezoek Website

KEI (Koningin Elisabeth Instituut)

Het Koningin Elisabeth Instituut (KEI) is een dynamisch revalidatieziekenhuis gelegen langs het strand van Oostduinkerke. Het ziekenhuis biedt uitsluitend gespecialiseerde behandeling en revalidatie aan.
Bezoek Website

OC CIRKANT (Fracarita)

OC Cirkant is een voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking in Aartrijke.
Bezoek Website

DOMINIEK SAVIO

Zorg en ondersteuning voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking
Bezoek Website