Opleidingen, workshops, intervisie & studiedagen

Gevolgen van een hersenletsel zijn zeer uiteenlopend. Dat maakt het net zo complex om hiermee om te gaan. Daarom organiseren wij opleidingen, workshop, intervisies en studiedagen voor professionals.

Ook mantelzorgers hebben tal van vragen. Ook zij hebben nood aan extra informatie. Ook daar hebben we een aanbod voor.

Workshops NAH

Voor professionals

Introductiecursus

Werk je met mensen met een NAH? Loop je nog tegen een aantal zaken tegenaan? Wil je graag wat meer inzicht in de complexiteit van NAH?

Dan is een introductiecursus wat je nodig hebt.

Workshops

Wil je je verdiepen in een bepaalde problematiek? Aanvullend op onze introductiecursus organiseren wij (in samenwerking met mensen met ruime expertise in het vakgebied) tal van workshops, die inzoomen op specifieke thema’s.

Intervisiegroepen

Wij organiseren eveneens intervisiegroepen zowel gemend als per discipline.

Op regelmatige basis komen samen om (praktijk)situaties te bespreken gebaseerd op persoonlijke ervaringen en met als doel door intercollegiale feedback inzicht te krijgen in het eigen handelen en de mogelijkheden tot verbetering.

Onze intervisiegroepen worden allemaal geleid door een expert in zijn/haar vakgebied.

Intervisiegroepen
Mantelzorgers

Voor mantelzorgers

Mantelzorgers hebben ook tal van vragen. Ook zij hebben nood aan extra informatie.

Op de koffie

Op regelmatige basis organiseren wij informele gesprekken met lotgenoten waar worden ervaringen gedeeld, tips worden gegeven en verbindingen worden gelegd.

Deze sessies worden begeleid door mensen uit het werkveld. In tegenstelling tot voor de professionals zijn dit geen echte workshops. Het thema wordt bepaald door de aanwezigen.