Hersenletsel Liga krijgt nieuw logo

In december 2020 besloot de NAH LIGA vzw om haar naam te veranderen in de Liga voor Personen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel, afgekort Hersenletsel Liga vzw.

Met een nieuwe naam komen ook een nieuw logo en huisstijl. Hiervoor werkt de Hersenletsel Liga samen met vrijwilliger Kenny Molly van Black Molly Design (Roosdaal).
 
Kenny: “Ik startte van de idee dat een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) leidt tot een doolhof voor sommige informatie, zowel voor informatie die de hersenen in moet als informatie die er moeilijker uit geraakt. Ik combineerde de grafische voorstelling van een doolhof met gestileerde hersenen, en verwerkte er de H en de L van de Hersenliga in”.
 
De Hersenletsel Liga behoudt haar focus op het verbeteren van de levenskwaliteit van personen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Philippe Stas, voorzitter, vult aan dat “we met onze nieuwe naam en logo meer zichtbaarheid en ruchtbaarheid kunnen geven aan de problematiek rond NAH. Als Hersenletsel Liga ijveren we voor een geoptimaliseerd zorgaanbod voor alle personen met een NAH, met aandacht voor zowel de zichtbare als de onzichtbare gevolgen van een hersenletsel.”

In de volgende maanden wordt ook een nieuwe website gelanceerd, waarbij we personen met een NAH, ervaringsdeskundigen, professionele zorgverleners, zorgvrijwilligers, actievoerders, onderzoeksinstanties en overheden zo goed mogelijk trachten te verbinden.