No Image Available
Niet-aangeboren hersenletsel. Informatie voor begeleiders en verzorgers
Auteur: P.L. Hoenderdaal, P.H. Vrancken, L. Zegerius Categorie: Publicatie Uitgever: AXON Leertrajecten ISBN: Publicatiedatum: 2011 Korte samenvatting: Mensen met niet-aangeboren hersenletsel vormen een speciale groep in de zorg.
Beschrijving van de inhoud:

Behalve stoornissen op fysiek gebied, vooral van neurologische en orthopedische aard, bestaat er een groot aantal stoornissen op cognitief, emotioneel en gedragsmatig gebied.

Niet-aangeboren hersenletsel: Informatie voor begeleiders en verzorgers  van P.L. Hoenderdaal, P.H. Vrancken en L. Zegerius bevat kort en bondig de noodzakelijke informatie over oorzaken en gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, alsook adviezen voor behandeling en begeleiding. Begeleiders en verzorgers hebben een cruciale rol bij de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naaste omgeving. Daarbij is hun deskundigheid een absolute noodzaak. De informatie in dit boek is afgestemd op de beroepsgroep begeleiders en verzorgers en hun werkveld. Niet angeboren hersenletsel; informatie voor begeleiders en verzorgers beoogt een handreiking te bieden voor de dagelijkse praktijk.
<< Back