NAH-congres (volzet)

De Hersenletsel Liga en Sig zetten hun schouders onder het eerste NAH-congres in Vlaanderen. Het congres presenteert de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten over NAH. 

Wat staat er op het programma?

  • Naast enkele plenaire lezingen is er keuze uit een ruim aanbod parallelle lezingen over NAH-gerelateerde thema’s. (Het volledige programma vind je hier.)
  • Sprekers zijn universitaire onderzoekers en experten uit het NAH-werkveld. Ook personen met NAH en mantelzorgers komen aan het woord.
  • Verder is er een informatiemarkt, een posterbeurs, veel mogelijkheden tot netwerking en informele ontmoeting. Voor wie zich even wil terugtrekken is er een stille ruimte voorzien.

 

Waar? Van der Valk Hotel in Beveren (toegankelijk voor rolwagens)

Wanneer? Dinsdag 11 oktober 2022 van 9u30 tot 17u (onthaal vanaf 8u45)

Voor wie? Personen met NAH én hun familie, professionele zorg- en hulpverleners en iedereen die bij NAH betrokken is, ook de beleidsverantwoordelijken.

VOLZET – Inschrijven kan via www.sig-net.be/nah-congres

Belangrijk voor personen met NAH: je bent niet verplicht om de hele congresdag inhoudelijk te volgen. Er is een ontmoetingsruimte voor informele contacten en gezellig samenzijn. Je kan dit ook zo aanduiden in het Googleformulier van de te kiezen lezingen, dat je zal ontvangen na inschrijving.

Er zijn twee tarieven voor dit congres. Dankzij onze sponsors Axinesis, Wheeleo en Vigo kunnen we personen met NAH, mantelzorgers en hun familieleden een lager tarief vragen (25€). Professionele zorg- en hulpverleners en beleidsverantwoordelijken betalen 160€ indien ze vóór 30 juni 2022 inschrijven. Nadien bedraagt het inschrijvingsgeld 180€.

DIT EVENEMENT IS VOLZET

Je kan wel nog het digitale pakket bestellen (tot en met 11 oktober)

Datum

11 okt 2022
Expired!

Tijd

09:30 - 17:00
Van der Valk Hotel Beveren

Locatie

Van der Valk Hotel Beveren
Gentseweg 280, 9120 Beveren
Categorie
Sig vzw

Organisator

Sig vzw
Website
https://www.sig-net.be/
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.