G-Sportdag Inkendaal (Vlezenbeek)

Sporten en bewegen is voor veel mensen een deel van de vrijetijdsbesteding. Regelmatige sportbeoefening is goed zowel voor de conditie als voor de gezondheid, maar evenzeer voor het leggen van sociale contacten.  Als revalidatieziekenhuis willen we een brug bouwen tussen revalidatie en het terug instappen in de samenleving op het vlak van sport en beweging. We doen dat onder andere door de organisatie van de G-sportdag, sportinitiaties en door persoonlijke begeleiding.

Inkendaal doet dit niet alleen, maar kan rekenen op samenwerking met en ondersteuning van sportclubs en -organisaties, (G-)Sport Vlaanderen en de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

Net zoals de voorbije jaren bieden we tijdens onze G-Sportdag een divers sportprogramma aan voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel, neuromusculaire of locomotorische aandoeningen. Nieuw dit jaar is dat we ook deelnemers met een mentale beperking verwelkomen. Als deelnemer kan je kiezen uit 14 sporten.

Bekijk het volledige programma.

We hopen onze revalidanten zo in contact te brengen met sportclubs -en organisaties en hen duurzaam te laten sporten en bewegen.

Een beperking mag participatie niet in de weg staan! Wil jij komen proeven van verschillende sporten zoals G-dans, darts, boccia en zoveel meer? Schrijf je dan zeker in voor onze G-Sportdag op 22 september 2023 liefst voor 5 september.

Het inschrijvingsgeld voor de G-Sportdag bedraagt 15 euro per persoon. In onze cafetaria kan je 's middags  een heerlijke spaghetti of een belegd broodje aankopen.

Inschrijven doe je via deze link. 

Nieuw dit jaar is dat je bij de inschrijving onmiddellijk online dient te betalen en je ook alle sportactiviteiten die je graag wil bijwonen aanvinkt.

Na het bestellen en de betaling, kan je het toegangsticket afdrukken, waarbij je ook een overzicht krijgt van alle sporten en locaties waar je die dag verwacht wordt.

Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt! De uiterste inschrijvingsdatum is 5/09/2023.

De G-Sportdag van 22/09 staat open voor externe sporters. Voor revalidanten die in Inkendaal verblijven, is er een G-Sportdag voorzien op 21/09.

Vrijwilligers: onze sterren van de dag!

Geen sportdag zonder de helpende handen van medewerkers en vrijwilligers.

Wij zijn nog steeds op zoek naar helpende handen op de organisatie mee in goede banen te leiden.

De hoofdtaak van de vrijwilligers zal zijn om de sporters te ondersteunen bij het deelnemen aan de sportactiviteiten (aan een sportstand uitleg geven, begeleiden van de sporters,…).

Wil jij graag mee helpen om er een fantastische sportdag van te maken voor alle sporters?

Laat ons dan zo snel mogelijk weten wat er voor jou past door een mail te sturen naar vrijwilligerswerk@inkendaal.be

Graag vermelden naar welke momenten jouw voorkeur gaat:

  • Dag: donderdag 21/09/2023 en/of vrijdag 22/09/2023
  • Startuur: 8u (+ opbouw standen) of 9u tot 12u tijdens de sportactiviteiten en/ of namiddag van 13u - 16u
  • Einduur: 16u of 17u (+opruim/afbraak)

Datum 

22 september 2023

Tijd 

09:00 - 16:00

Kostprijs 

€ 15

Locatie 

Revalidatieziekenhuis Inkendaal
Inkendaalstraat 1
1602
Vlezenbeek
http://www.inkendaal.be