Partners

Vzw Whiplash/WAD
Vrijwilligersvereniging voor hulp aan mensen met een halsletsel en whiplash geassocieerde letsels waaronder een traumatisch hersenletsel.
Vzw Eindelijk
Eindelijk staat voor gespecialiseerde hulp voor personen met een NAH. Deze personen verdienen zorg op maat, vandaar dat we een ruim aanbod voorleggen om hen te ondersteunen.
’t VOLDERKE
Van ondersteuning aan huis en daginvulling tot kortverblijf, groepswonen en totaalopvang: ’t Volderke heeft voor cliënten met NAH een uitgebreid aanbod aan hulpverleningsvormen
REVARTE
RevArte staat voor de kunde en kunst van het revalideren. Het revalidatieziekenhuis richt zich op de revalidatie van verworven fysieke en/of cognitieve stoornissen.
VZW Avalon
Avalon is een woonvoorziening voor personen met een motorische beperking, gelegen in Opstal te Buggenhout. Je kan bij ons terecht voor een tijdelijk of permanent verblijf in een huiselijke sfeer.
BZIO REVALIDATIECENTRUM
In het revalidatieziekenhuis IMBO kunnen alle patiënten terecht met recente aandoeningen aan het zenuwstelsel of bewegingsstelsel. Een deskundig team staat in voor een eigentijdse en menselijke revalidatie.
BRAI2N
(GZA Ziekenhuizen – Sint Augustinus)
Brai²n Antwerp is het onderzoeks- en behandelingscentrum voor neuromodulatie van GZA ziekenhuizen op Campus Sint-Augustinus. Doorinnovatieve neuromodulatietechnieken kunnen we de hersenwerking optimaliseren voor een betere revalidatie.
SINT-KAMILLUS
Het U.P.C. Sint-Kamillus wil op een actieve wijze meewerken aan de ontwikkeling van de geestelijke gezondheidszorg. Het centrum heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met de Katholieke Universiteit van Leuven.
PULDERBOS
REVALIDATIECENTRUM
Het Pulderbos beschikt over een epilepsiecentrum, een afdeling voor respiratoire revalidatie en een afdeling voor neurologische revalidatie voor kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar.
OVER-HOOP
Over-Hoop richt zich als lotgenotengroep zowel tot de ouders als tot de jonge verkeersslachtoffers zelf. Over-Hoop staat open voor jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) maar ook voor zij die uitsluitend fysiek letsel opliepen.
SIG
Sig bevordert de levenskwaliteit van personen met een beperking en hun omgeving via inclusie en integratie. Sig heeft een werking voor professionele hulpverleners en voor breed publiek.
UNIVERSITEIT HASSELT
De opleiding revalidatiewetenschappen- en kinesitherapie leidt je op tot een kinesitherapeut die personen met beperkingen optimaal kan laten functioneren, werken én leven.
KEI
(Koningin Elisabeth Instituut)
Het Koningin Elisabeth Instituut (KEI) is een dynamisch revalidatieziekenhuis gelegen langs het strand van Oostduinkerke. Het ziekenhuis biedt uitsluitend gespecialiseerde behandeling en revalidatie aan.
ZORGGROEP H. HART
Zorggroep H. Hart biedt een brede waaier aan dienstverlening op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen.
Hogeschool PXL
Opleiding Ergotherapie
Deze opleiding leer je mensen te begeleiden die problemen ervaren bij het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten door een tijdelijke of blijvende beperking.
SINT-LODEWIJK VZW
Sint-Lodewijk is de pionierinstelling in Vlaanderen voor dienstverlening voor personen met een motorische beperking. Wij bieden aangepast onderwijs en begeleiding op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen.
t Spoor
‘t Spoor biedt ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een motorische beperking en hun omgeving mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en hun omgeving.
Heder
Heder biedt eenvoudige en gespecialiseerde oplossingen en diensten aan voor mensen met een motorische en/of verstandelijke beperking.
OC CIRKANT
(Fracarita)
OC Cirkant is een voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking in Aartrijke.
DOMINIEK SAVIO
Zorg en ondersteuning voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking
RONDPUNT vzw
Je bondgenoot na een verkeersongeval.