Hoe registreer ik mij op facebook?

Hoe registreer ik mij op facebook?

1) Ga eerst naar https://www.facebook.com en vul de gevraagde persoonlijke gegevens in onder ‘Registreren’, wanneer de gegevens correct zijn aangevuld ga je verder door op ‘Registreren’ te klikken.

image

2) In de volgende stap wordt er de mogelijkheid geboden om contactpersonen toe te voegen vanuit msn, een outlook email adres en een ‘ander’ email adres. Indien er nu geen contacten toegevoegd moeten worden kan er op ‘Deze stap overslaan’ geklikt worden om verder te gaan et het aanmaken van de profiel pagina. Dit word ook aangeraden zodat je eerst je profiel kan aanvullen.

image

3) In de volgende stap kan er een profiel foto geselecteerd worden door ofwel een bestand te selecteren dat op de computer staat, ofwel een foto te nemen met een aangesloten webcam. Deze stap kan overgeslaan worden door op ‘Overslaan’ te klikken.

image

4) De laatste stap is het activeren van de profiel pagina, op het email adres opgegeven in stap 1 is een verificatie mail aangekomen (kijk zeker ook in de spam- of ‘Ongewenste Email’- folder). In deze mail moet er geklikt worden op de knop ‘Je account bevestigen’ en dan is het persoonlijk facebook profiel sucessvol aangemaakt.

image

Dat deze groep een steun en kracht mag zijn in jouw leven met een persoon met NAH!

Terug naar de vorige pagina