Webinar met Wouter Lambrecht- Hoe omgaan met veranderde emoties en gedrag na NAH? (voor studenten)

‘Cognitief’ slaat op de menselijke mogelijkheden tot het verwerken van voorstellingen en informatie in de hersenen. Iemand met een niet-aangeboren hersenletsel kan hier problemen mee hebben. Zo kan het voorkomen dat wat de persoon in kwestie denkt niet overeenstemt met zijn gedrag, wat hij zegt of wat hij bedoelt. Dit kan uiteraard tot misverstanden leiden in de communicatie. Elkaar niet begrijpen lokt sowieso problemen uit en zorgt voor de persoon met NAH opnieuw voor frustraties en gevoelens van machteloosheid, afhankelijkheid en hulpeloosheid, niet uitzonderlijk geuit in negatieve emoties. Er kan dus een grote invloed zijn op de persoonlijkheid: veel vlugger geïrriteerd, vatbaarder voor depressies, woede-uitbarstingen hebben, enz. Stuk voor stuk gevolgen die lichamelijk minder zichtbaar zijn, maar toch een grote impact hebben op de relaties met dierbare personen. Soms heeft een persoon met NAH niet eens zelf door dat de omgeving veranderingen opmerkt.

Hoe kan je dit bespreekbaar maken? Hoe kan je hiermee als partner, gezinslid, vriend of mantelzorger omgaan op moeilijke momenten? En hoe gaat de persoon in kwestie er zelf mee om?

Door wie?  – Wouter Lambrecht – Klinisch neuropsycholoog

Voor wie?

Deze vorming is uitsluitend voor STUDENTEN bedoeld.

Wanneer? 27/10/2020

Uur? 18:30 tot 20:00

Waar?    Online aktiviteit

Prijs     € 15,00

Uiterste inschrijvingsdatum 25/10/2020

Ik schrijf mij hier in

BELANGRIJK

Na betaling ontvangt u ten laatste op de dag van de webinar vóór 12 uur een-mail met een unieke link (kijk ook uw spambox na). Mocht u deze na 12 uur nog niet gekregen hebben, gelieve dan een mail te sturen naar info@sig-net.be.

 

 

Datum

27 okt 2020
Expired!
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.