Online NAH café . NAH na CORONA?

Welkom in het Online NAH-café

U wilt het NAH-café toch niet missen? Dat hoeft ook niet. U volgt deze dit maal gewoon van bij u thuis (of op het werk), achter de computer, laptop of tablet. Geen verplaatsingen of files dus, geen tijdverlies.

Elke online NAH-café heeft een thema. De begeleider zal dit thema inleiden en daarna is het aan jullie! We gaan online in gesprek met elkaar. De begeleider zal dit gesprek in goede banen leiden. Zorg alvast voor een drankje en een sneukeltje, dat maakt het geheel compleet!

Benodigdheden: internetverbinding en camera!

Thema

Corona gooide ons leven dooreen, dat is een feit, ook voor personen met NAH en hun omgeving. Therapie viel weg, contacten werden digitaal, “blijf in ons kot” werd de norm. Maar hoe heb je dit overleefd en beleefd. Zijn er zaken die je eruit leerde, Wat was positief door corona? Hoe ga je het nu verder aanpakken? We houden hierover een open gesprek met elkaar. We gaan voor het hele concept: leven met NAH voor, tijdens en na corona!
Begeleiding

Wouter Lambrecht – Klinisch neuropsycholoog

Waar? Online. Dit is een Webinar

Wanneer?         13/10/2020

Uur ?     14:00 tot 15:30

Prijs?     € 0,00

Doelgroep       Breed publiek Info

Uiterste inschrijvingsdatum   13/10/2020

 

Via het platform Zoom kunt u deze online studiedag volgen. U krijgt een e-mail met een link naar de online studiedag op 12/10. Kreeg u op 12/10 na 12.00 u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Kim Van Daele via  kim.van.daele@sig-net.be

IK SCHRIJF ME IN  https://sig-net.be/nl/vorming/online-nah-caf-nah-na-corona_6068.aspx

 

Datum

13 okt 2020
Expired!
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.