Infosessie in Revarte Edegem. GEANNULLEERD.

 

De belangrijkste oorzaken van een niet-aangeboren hersenletsel zijn (verkeers)-ongevallen, een beroerte, infecties of een hersentumor. De groep mensen met NAH wordt elk jaar groter, mede door de groeiende medische en technologische kennis. Meer en meer mensen overleven hersenbeschadiging. Er wacht hen de zware taak om met de blijvende gevolgen te leren leven.

Het gezin en de directe omgeving belanden samen met de betrokkene in deze veranderde situatie: grote zorgen over de toekomst lopen doorgaans over in ‘zorgen voor’ een geliefd persoon die in meerdere of mindere mate op zoek moet naar zichzelf in deze nieuwe realiteit. Hierin zijn moeilijke of verwarrende situaties niet uitgesloten, omdat NAH naast mogelijke lichamelijke beperkingen doorgaans gevolgen heeft op de emoties en persoonlijkheid van de persoon.

Deze infosessie bestaat enerzijds uit een theoretische kadering over de ernst, gradatie en aard van hersenletsels. Anderzijds verduidelijken we mogelijke gevolgen en bespreken een aantal omgangsvormen om deze voor alle betrokkenen draaglijker te maken.

Door wie?  Sabine Bruynseraede – Klinisch neuropsycholoog
Voor wie? Deze activiteit is bedoeld voor personen met NAH en hun familie/netwerk.
Wanneer?  12/03/2020 van 14:00 tot 16:30

Waar?      Revarte Edegem

Prijs?        € 0,00

Uiterste inschrijvingsdatum               12/03/2020

Inschrijven? Klik hier

 

 

 

Datum

12 mrt 2020
Expired!
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.