Hersenletsel Teevee: Hoe omgaan met intimiteit en seksualiteit na een hersenletsel?

Sig en Hersenletsel Liga willen samen personen met een hersenletsel en hun omgeving nog meer informatie bezorgen via een nieuw medium: Hersenletsel TeeVee!

Een uitzending via ZOOM rond een aspect van hersenletsel! Wat kan u verwachten: een spreker of een debat, getuigenissen, een boekbespreking, filmpjes, enz.

U krijgt ook telkens de mogelijkheid om te reageren.

vierde uitzending: intimiteit en seksualiteit na een hersenletsel:

Intimiteit en seksualiteit horen bij het leven. Een hersenletsel kan het leven van de persoon en zijn/haar netwerk behoorlijk overhoop halen, ook op het vlak van intimiteit en seksualiteit verandert er veel. Bovendien is dit niet meteen het meest eenvoudige thema om over te praten. Zowel bij de persoon met een hersenletsel als bij de partner kunnen er problemen zijn waardoor je als koppel niet meer tot intimitiet en/of seksualiteit komt. Daarnaast zijn er ook veel relaties die stranden na een hersenletsel en ook personen met een hersenletsel die nooit (meer) een relatie hebben (gehad).

Wouter Lambrecht neemt ons tijdens deze uitzending van Hersenletsel TeeVee mee in het thema. Hij licht een en ander toe vanuit theoretische hoek. Verder hebben we zowel personen met een hersenletsel als partners bereid gevonden om hierover te getuigen. Moedige getuigenissen, die mee tot een antwoord kunnen leiden op de volgende vragen: Welke invloed heeft een hersenletsel op iemands intimiteit en seksualiteit? Hoe ga je hiermee om? Welke mogelijkheden zijn er? Wat betekent dit voor de persoon met een hersenletsel of de partner of het netwerk? Boeiende vragen dus, die wachten op boeiende antwoorden. U kijkt toch ook?

INSCHRIJVEN kan hier

Datum

02 dec 2021
Expired!

Tijd

17:00 - 19:00
Sig vzw

Organisator

Sig vzw
Website
https://www.sig-net.be/
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.