GEANNULEERD – Ontmoeting in UZ Gent.

NAH brengt onvermijdelijk veranderingen in het sociaal functioneren van de getroffene. Dat is ook niet verwonderlijk: na de lange revalidatie komt de opdracht om het thuis opnieuw uit te bouwen in de nieuwe realiteit.

De partner en alle leden van het gezin moeten zich mee aanpassen. Dat vergt inzet, geduld en energie van iedereen in het gezin, maar ook ver daar buiten: familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s, enz. moeten de veranderingen aanvaarden. Niet iedereen kan of wil dat. Ook de patiënt zelf kan contacten met sommige mensen niet meer wenselijk vinden.

NAH maakt van relaties geen gemakkelijke opgave. Het aangaan van relaties, het wederzijds engagement en het onderhouden van de band zijn stuk voor stuk moeilijke opdrachten. Voor alle partijen! Hoe hechter de band was voor het trauma, des te pijnlijker het wordt wanneer blijkt dat deze lijdt, verbrokkelt of helemaal verbreekt door de gevolgen van NAH.

Tegelijkertijd gaat in een ander lokaal een bijeenkomst rond hetzelfde thema door voor personen met NAH. Je kan hiervoor inschrijven via code 213.

DOOR WIE? Camille De Schaepmeester – klinisch neuropsycholoog

VOOR WIE? Deze activiteit is specifiek bedoeld voor familieleden van personen met NAH.

Tegelijk is er een bijeenkomst over hetzelfde thema voor personen met NAH

WANNEER? 30/03/2020 van 19:00 tot 21:15

WAAR? UZ Gent Revalidatiecentrum K7

PRIJS? € 5,00

Uiterste inschrijvingsdatum   30/03/2020

IK SCHRIJF ME IN.  Inschrijven? Klik hier.

Datum

30 mrt 2020
Expired!
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.