De Warmste Week – Het Warmste Cafeetje voor de NAH LIGA

Onze tuin wordt voor 2 avonden ( 7 en 8 december) een warm buiten Cafeetje met (live) muziek, licht en vuur… Telkens van 17u30 tot…

Er komen heel veel vrienden en familie helpen.

Maar er komen ook vrienden en vrienden van vrienden iets eten en/of drinken. We doen dit nu al 3 jaar en het geeft ons energie, geluk en vreugde om er ieder jaar opnieuw voor te gaan… samen iets betekenen voor een ander doet zoveel deugd! We krijgen ook heel veel dingen van de zelfstandigen hier in de buurt. Zalig om te zien en zonder dat we er veel moeite moeten voor doen staan ze ieder jaar paraat.

 

Waarom dit goed doel?

De natuur voelt zo met ons mee. Af en toe zien we de zon. Het LICHT van de zon geeft ons warmte en licht. De warmte die je voelt wanneer je een knuffel krijgt, een knipoog, een glimlach. Licht en warmte staan voor HOOP. We blijven hopen.

Af en toe komt een regenboog. De kleuren van de regenboog zorgen voor verlichting & afleiding. Gelukkig passeert de zon & de regenboog af en toe eens in ons hart & hoofd.

Een regen van verdriet! Verdriet binnen mijn schoolteam maar ook in ons gezin. Verdriet die we voelen wanneer we aan Klaas denken maar verdriet na of voor een bezoekje. Soms dan waait het zo hard dat er STORM is. Storm staat voor Kwaadheid. Ik ben nog steeds kwaad voor wat er gebeurde. Boos omdat we de Klaas van voor 9 maart moeten missen. Woedend omdat het iedereen zo raakt maar vooral onmacht omdat we zo weinig kunnen doen. Daarom richten we dit jaar ons Cafeetje in, vol met warmte en licht voor Klaas en zijn familie maar ook voor alle mensen die een niet-aangeboren Hersenletsel hebben opgelopen.

WAAR?  Bassegemstraat 2, 8572 Anzegem

WANNEER?  Zaterdag 7 en 8 december van  17.30 ……..

https://dewarmsteweek.be/acties/het-warmste-cafeetje

Datum

08 dec 2019
Expired!
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.