De Warmste Week – De Warmste Nof voor de NAH LIGA

Een jaar lang heeft de 23-jarige Keanu Dewilde uit Stene gevochten voor zijn leven na een verschrikkelijk ongeval met zijn fiets. In juni is de graag geziene muzikant en opvoeder bij Tordale in Torhout alsnog overleden, na een ongelijke strijd. Zijn familie, vele vrienden en cliënten bij Tordale bleven diep bedroefd achter.

Door middel van muziek willen we Keanu, en alle andere slachtoffers die ten gevolge van welke oorzaak dan ook een niet-aangeboren hersenletsel hebben, eren maar tegelijk ook een hart onder de riem steken. We organiseren daarom optredens, verkopen juwelen en serveren een hapje en een drankje ten voordele van de NAH Liga.

De tuin wordt daarom omgetoverd tot een feeëriek decor met gloeiende vuurkorven die op die manier het vlammetje van de Warmste Week symboliseren.

 

Waarom dit goed doel?

Keanu Dewilde (23 jaar Oostende) fietste op 13 juni vorig jaar naar Tordale toen hij in aanrijding kwam met een bestelwagen. De klap was bijzonder zwaar en sindsdien lag de jongeman in een diepe coma. De getalenteerde Keanu speelde als drummer in verschillende muziekgroepen en was ook de bezieler van DREUN, een muziekproject uit de ateliers van Tordale voor mensen met een verstandelijke beperking. Zijn familie, vele vrienden en cliënten bij Tordale bleven diep bedroefd achter.

 

WAAR?

Dekenijstraat 8 8400 Oostende

Wanneer? Vrijdag 20 december van  19.00 tot …..  uur.

Datum

20 dec 2019
Expired!
Categorie
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.