Dag van de Zorg in Revalidatieziekenhuis Inkendaal (Vlezenbeek)

Op zondag 19 maart 2023 doet onze partner Revalidatieziekenhuis Inkendaal opnieuw mee aan de Dag van de Zorg. Zij zetten die dag van 10 tot 17 uur hun deuren open om te tonen wat revalideren én werken in Inkendaal betekent.

PROGRAMMA

Interactief beleefparcours kinder- of volwassenenrevalidatie

Ervaar zelf wat het betekent om als kind of volwassene te revalideren in Inkendaal tijdens één van de twee interactieve beleefparcours. Je ontdekt o.a. het hydrobad, het therapeutisch appartement, de partiële daghospitalisatie, een respi-kinelokaal, het ganglabo en de sportzaal met demo’s en valparcours. Je legt dit parcours op eigen tempo af. Dit kan doorlopend van 10 tot 17 uur. Op de verschillende haltes organiseren medewerkers demo’s of oefeningen en staan ze klaar met uitleg.

Geleid bezoek aan het revalidatiepark

De voorbije jaren werkten we hard aan revalidatie-activiteiten in ons park. Leer meer over DierenThuis, de Sensory Trail en de hippotherapie. Dit is een geleid bezoek voor een beperkte groep. Je kan aansluiten om 10.30, 11.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur (aanmelden aan de onthaalstand).

Achter de schermen van Inkendaal

Heb je interesse in het reilen en zeilen achter de schermen, dan kan je onder begeleiding op bezoek in de backstage van Inkendaal. Je ontdekt onder andere technische ruimten en de grootkeuken. Dit is een geleid bezoek voor een beperkte groep. Je kan aansluiten om 11, 12, 13.30, 14.30 en 15.30 uur (aanmelden aan de onthaalstand).

 

Datum

19 mrt 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00
Revalidatieziekenhuis Inkendaal

Locatie

Revalidatieziekenhuis Inkendaal
Inkendaalstraat 1, 1602 Vlezenbeek
Website
http://www.inkendaal.be
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.